AQUA technic Nederland

 

 

 

wpd1d2981c_0f.jpg

AQUA technic

wp96f3364a_0f.jpg
Alkaline water, basisch water met waterionisatie gezond drinkwater water voor maaltijden anti aging water

AQUA technic - Water ionisatie PH + water ionisatie basisch water

Alkaline of basisch water

De Alkaline water ionisator voor het maken van basich water ook wel alkaline water het lekkerste en beste water dat u ooit gedronken heeft. Wat u proeft is zacht, zuiver, fris en zeer zuurstofrijk water. Dat uw lichaam dit uitstekende water nodig heeft blijkt uit het feit dat u er ongemerkt steeds meer van gaat drinken.

Uw lichaam bestaat voor 70% uit water, uw bloed zelfs voor 90%! Water (bloed) transporteert niet alleen allerlei ingrediënten zoals zuurstof, enzymen, vitaminen, mineralen, aminozuren en voedingsstoffen naar de plaatsen in het lichaam waar die nodig zijn maar het zorgt er ook voor dat alle afvalstoffen sneller worden afgevoerd via o.a. de nieren, de dikke darm, de longen en de huid. Worden de afvalstoffen, waaronder veel vrij radicalen en urinezuur, onvoldoende uit de cel- en weefsel vloeistof verwijderd, dan vervuild c.q. verzuurd het lichaam en wordt men uiteindelijk ziek.

Basisch water

Basisch water is o.a. een uitstekende vrije radicalen vanger, verwijdert urinezuur en reinigt de bloedvaten. Kanker is een zuur verlopend ziekteproces en door chemo- en bestralingstherapie worden niet alleen kankercellen gedood maar lopen ook de gezonde cellen veel schade op waardoor veel afvalstoffen en vrije radicalen ontstaan. Teveel urinezuur in het lichaam is mede de oorzaak van o.a. artritis en reuma.

Alkaline. water ionisatie.

Water moleculen kunnen opsplitsen in (zure) H+-ionen en (basische) OH--ionen. Deze reactie wordt autoprotolyse water ionisatie genoemd. ook wel water ionisatie het zure water wordt weggeleid en het basische water wordt gebruikt voor consumptie om de verzuring in het lichaam tegen te gaan en weer in balans te brengen. Ouder doms- en ziekte verschijnselen zijn mogelijk het resultaat van het opstapelen van stof wisseling resten en zure afvalstoffen die zich afzetten of kristaliseren (samen klitten) in organen, spieren en gewrichten. Begin je aan de grote schoonmaak met dit gestruktureerde water dan zullen de effekten ervan verminderen of op den duur mogelijk terug verdwijnen. ( diabetes, verhoogde bloeddruk, immuniteits problemen, voedsel allergien, hooikoorts, pijnlijke gewrichten, nier- en galstenen, allerlei ontstekingen Doet maagzuur problemen snel verdwijnen. ( kompensatie door basisch water ). Reinigt en bevochtigt op de duur elke cel. ( herstelt de celspanning ) Ziekenhuis toepassing. Levert massa's antioxidanten die makkelijker opneembaar zijn dan Vit A,C en E.

Gezondheid

Doordat de bloedvaten worden gereinigd, van o.a. plaque en overtollig cholesterol, neemt de diameter van de bloedvaten toe, vermindert de stroming weerstand en daalt de bloeddruk.
Bovenstaande drie grote “volksvijanden” kunt u mede bestrijden c.q. voorkomen, door het dagelijks drinken van ± 2,5 liter basisch water. Reeds na ± 3 weken neemt de algehele gezondheid en de conditie merkbaar toe.

Sinds de jaren 60 hebben Koreaanse en Japanse medische wetenschappers de effecten van basisch water op de gezondheid onderzocht. Uiteindelijk heeft dit geleid tot het ontwikkelen van een technisch zeer geavanceerd water ionisatieapparaat, de Alkaline water ionisator. Dit hitec apparaat is goedgekeurd voor medische toepassingen door het Koreaanse Ministerie van Volksgezondheid en Welzijn en voldoet aan de ISO 9002 standaard.

Toepassingen:

1: Basisch water wordt toegepast bij ziekten zoals:
hart en vaatziekten (atherosclerose, hoge bloeddruk en te hoog cholesterolgehalte), kanker (chemo- en bestralings therapie), artritis, reuma, jicht, diabetes, astma, bronchitis, allergieën (hooikoorts), maag- en darm problemen, constipatie, prostaat problemen, osteoporose, nier- en galstenen, lusteloosheid, vermoeidheid (MS), vertroebeling van de ooglens, dementie, verouderen, depressies, griep, verkoudheid enz. Basisch water is ook uitstekend geschikt om bijvoorbeeld rijst, aardappelen en groenten in te koken, koffie en thee te zetten, fruit schoon te maken (blijft daardoor langer vers) en planten water te geven.

2: Zuur water kan uitwendig toegepast worden bij o.a.:
het schoonmaken en ontsmetten van de huid en voedsel, roos, acne, rimpels, wond verzorging (open been), bloedingen, huid ontsteking (dermatitis), eczeem, voetschimmel, zweetvoeten, insecten steken, keelpijn (gorgelen), tandplak en tand vlees bloeden (spoelen).
Na de huid behandeld te hebben met zuur water dient, na ± 5 minuten, na gespoeld te worden met basisch water.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer Informatie over waterionisatie, basisch, alkaline PH + water

 

Wil u meer informatie of heeft u vragen over water ionisatie, de aankoop van een water ionisator, alkaline of basisch water neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag verder

 

 

 

 

 

wpe204864d_0f.jpg

Watermoleculen kunnen opsplitsen in (zure) H+-ionen en (basische) OH--ionen. Deze reactie wordt autoprotolyse genoemd. ook wel water ionisatie het zure water wordt weggeleid en het basische water wordt gebruikt voor consumptie om de verzuring in het lichaam tegen te gaan en weer in balans te brengen

 

 

       AQUA technic®                                         |  HOME  |  SITEMAP  |  INFORMATIE AANVRAAG  |

Alkaline water / basisch water met de alkaline waterionisator