AQUA technic Nederland

 

 

 

wpd1d2981c_0f.jpg

AQUA technic

wp96f3364a_0f.jpg
kokend water boiler

 

 

 

       AQUA technic®                                         |  HOME  |  SITEMAP  |  INFORMATIE AANVRAAG  |

 

Eenvoudige bediening van de kindveilige kokendwaterkraan

Kokend water van een veilige electronische kraan

 

Trend

Een trend ontstaat in de meeste gevallen door producten die meer comfort bieden en waar veel consumenten gebruik van willen maken,de electronische kokend water kraan is zo een trendy product in onze moderne tijd wil altijd over kokend water kunnen beschikken om snel, thee, cup a soep of maaltijden kunnen bereiden.

 

Kokend water kraan

Kokend water tappen van een absoluut veilige electronische keuken kraan, de kokend water kraan, heeft een electronische bediening, de speciale design kraan komt bij uw normale keukenmengkraan.

 

Comfort

Het water in de kokend water boiler bereikt een temperatuur van 100°C, het water is direct geschikt voor het blancheren van groenten, cup a soep, het zetten van thee, oploskoffie, chocomel, het nel koken van rijst, pasta, aardappelen, 1 druk op de knop en u heeft kokend water.

 

Veiligheid

Absolute veiligheid door de bediening van twee aparte knoppen op het toetsenbord alvorens men kokend water kan verkrijgen is het voor kinderen onmogelijk deze in te schakelen, ook voor u zelf is dit en extra veiligheid.

 

Kraan word niet heet

Door de speciale constructie word de kraan nooit heet en kan u hem gewoon aanraken hierbij is de kans op verbranding aan de kraan zelf uitgesloten.

 

Eenvoudige bediening

De bediening is door middel van push buttons, u maakt uw keuze en de kraan levert wat u vraagt, 5 seconden na gebruik van de kraan gaat deze automatisch in de safe stand dat wil zeggen als u weer kokend water wil tappen moet u eerst de beveiliging uitschakelen.

 

Perfecte materialen en afwerking

De Kraan is van chroom metaal met kuntstof, de kokend water boiler is van rvs en kuntstof panelen, wat een perfecte uitstraling een eenvoudig onderhoud en lange levensduur gegarandeerd.

Diverse uitvoeringen

Niet alleen kokend water

De kraan is ook voorzien van een bediening voor koud kraanwater, in de standaard uitvoering geeft deze water van de waterleiding,

 

Gezuiverd water > met waterfiltersysteem

De module kan worden voorzien van een waterfilter systeem van uw wensen dit kan een filter zijn met water van bronwater kwaliteit of zelfs een omgekeerde osmose installatie, het omgekeerde osmose water is 100% puur water zonder enige vorm van vervuiling kalk enz zie hiervoor onze uitvoering met water filters >>Lees meer

 

Ijskoud gekoeld water > met waterkoeler

Wil u het maximale comfort in uw keuken, onze kokend water kraan is te verkrijgen met een ingebouwde  waterkoeler u kan dus met 1 inbouw apparatuur nu kokend heet en ijskoud gekoeld water tappen dit in combinatie met eventueel een water filter installatie. >> Lees meer

 

Meer informatie

Heeft u vragen of wil u een passende offerte van de electronische kokend water kraan neem dan contact op via ons info & contact formulier