Wietzaden

Wietzaden

24 oktober 2019 0 Door Redactie

Net zoals veel anderen haalde ik altijd mijn wiet bij de koffieshop. In Nederland is dat makkelijk en snel, maar niet echt voordelig.

Dit heb ik een aantal jaren gedaan, tot een vriend voorstelde om zelf te gaan kweken. Volgens hem voordeliger, je hebt meer zekerheid over de kwaliteit en het is gewoon leuk om je eigen product te zien groeien.

Maar dan begint het, waar haal ik goede wietzaden vandaan? De koffieshop kon, of wilde, me niet helpen, dus dan val je terug op het Internet.

En toen begon het grote zoeken. Er zijn veel verschillende bedrijven waar je zaden kan kopen. Welke is betrouwbaar, en welke moet je ontwijken?

wietzaden

Goede informatie, enorm belangrijk!

Voor ons was het belangrijk dat we niet alleen de zaden makkelijk konden kopen, tegen een goede prijs, maar dat ze ook goede informatie geven.

Na enige tijd kwamen we uit bij goldseeds.nl. Niet alleen kon je duidelijk kiezen wat voor soort zaden je wilt hebben, haze, kush, skunk of een andere soort, waarbij de site duidelijke uitleg geeft over elke soort.

Maar je kunt ook kiezen op eigenschappen zoals wietzaden voor buiten- of binnenkweek, zaden met een hoge opbrengst, of zaden die een korte bloeitijd hebben.

Nog makkelijker is om te zoeken op toepassing. Zoek je medicinale wiet, om pijn te bestrijden, of juist een wietsoort met een hoog CBD gehalte? Of wiet om te scroggen, waarbij je dikkere toppen krijgt?

Alles is simpel terug te vinden op hun website. Ook geven ze duidelijke uitleg hoe je je zaden moet ontkiemen en moet opkweken. Wil je binnenkweken, of juist buiten? Kweek je je wiet op in aarde, of op hydrocultuur (water)?

Onze ervaring met goldseeds.nl zijn prima, ik durf ze dan ook aan iedereen aan te raden voor goede en betaalbare wietzaden.